Den normale

Jag är så normal att andra verkar vara onormal om de inte är som mig. Jag är den ende rätte att få kalla mig som normal. Men det lustiga i det hela att om alla är som mig skulle det snart bli trist. Och så vill jag inte ha det. Ingen annan än mig får vara som mig punkt med prickar…..

Så istället för att jämföra andra med mig själv så skall jag kanske ägna mig åt att jämföra de mellan hur de var för en timme sedan och nu. Då kan jag ju avgöra om de är normal eller inte.

För de är ju normala som de är och jag onormal som inte är som dem. Eller? Grötigt värre. Men om jag nu är normal är de då inte också normal då de är som de är? Oj, jag har  trasslat samman mina fingrar nu.

Nu vet jag. Om du är dig själv normal är du normal. Var dig själv och ingen annan. Döm ingen kommer de inte att döma dig, tror jag. Är inte säker. Skit samma. Du är den du är och det är du bäst på.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera