Silverdröm vägen tillbaka från en mardröm

Silverdröm – vägen tillbaka från en mardröm handlar om den medvetenhet jag fått av att gå i terapi. Också en erfarenhet av en läkarvård som svikit mig i flera år, genom att inte ta det ansvar de har mot oss och det värde vi faktiskt har.

Jag har blivit felbehandlad under många års tid och det har stött mitt förtroende. Jag hamnade på sjukhus efter att de bytte mediciner utan att först ta reda på risken med det, och sen utan utreda varför jag ifrån begynnelsen skulle tagit någon av de mediciner de gav mig.

Jag drabbades av serotonerg syndrom (inte droger utan medicinskt syndrom) efter deras felbehandlingar. Det förtroende jag fortfarande bar försvann med den felbehandlingen.
Jag har länge svävat i faran att drabbas av det, och till slut hände det.

Jag är rent ut jävla förbannad för deras sätt att hantera en människa på.
Men jag måste hoppas att det nu blir rätt, och att jag snart får åka hem igen. Jag står just nu under medicinsk bevakning. Alltså de vill se att medicinerna jag fått tidigare inte ger bieffekter, eftersom jag slutade med dem direkt när jag insåg hur dåligt jag började må.

Normalt sätter man ut dem under lång tid. Jag har ny medicin för att få ner de biverkningarna som drabbat mig, sen behandlar de orsaken till varför jag sökte hjälp 2005 med nya mediciner med större framgång på 10 dagar än vad de haft på ca 2900 dagar.

Hoppet växer, och de dagar jag är ute mår jag väldigt bra. Jag börjar släppa tragedin och återvänder sakta till en trygghet som jag är bekant med igen.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera