Ny dag med nya…. skor!

Ja, inte är det helt lätt alla gånger. Nya skor men ont under foten för att jag är så pass plattfot att troligen inte en lus skulle komma undan. Men den är ju ett obetydligt problem i röran.

Jag försöker att utveckla bloggen till ett verktyg för andra människor och dela med mig av erfarenheten istället för att berätta hur den kom till. Jag är ganska lyckligt lottad i tragedins tombola. Jag lever och jag lär som någon smart kille i forntidens vad det nu heter sa.

Jag vill att alla skall få må bättre. Och om jag kan hjälpa till, blir jag glad.
Bara för att jag har en erfarenhet betyder det inte att jag är profeten från Hörnefors som bröt ihop och förstod. Jag vet inte mer än andra, jag förstår det bara på ett annat sätt.
De som har ett speciellt beteende har det för att de har det. Inget mer att tänka på.

Jag har tre faser, jag sökte, jag fann, jag förstod. MEN sen kommer tre faser till. Hur kommer detta att påverka mig? Hur lär jag mig leva med det? Och jag går vidare!
Jag är säkert rätt förvirrad, och det var Einstein med när han kom på nya saker.
Varje dag upptäcker jag nya egenskaper hos mig själv, och varje gång blir jag gladare.

Nu har jag fått något nytt att försöka förstå. Vad skall jag göra för att bli av med min symtom som blivit min vana? Den är svårare att göra sig av med. Stressen är min symtom efter allt jag gått igenom. Så för att bli riktigt lycklig måste jag släppa den med.

Hur gör jag det? Det får bli morgondagens tankenöt!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera