Den 12 dagen under luppen till ända!

Jag har haft ett rätt härligt samtal idag med min ”måg” eller min dotters sambo. Han är rätt klurig och sen väldigt förstående. Vi pratade om just förståelsen och hur enkelt det är för en som verkar förstå. Men hur enkelt är det att förstå allt som man får höra eller läser?

Allt jag läser tolkar jag efter den förmåga jag har att förstå. Alla svar jag vill ha söker jag tills de passar in i min ”fråga” Jag har genom internet lärt mig hur mycket…… skit som helst. Detta för att jag haft ett sådant kontrollbehov och bara sökt det som passar mitt eget förstånd. Har jag en symtom så söker jag efter den på internet. Smidigt!

Om jag får en medicin och tycker att det finns något i bipacksedeln som stämmer in på mig, så då är jag drabbad av den biverkan. Den var ju precis beskrivningen på min symtom jag fått efter att jag tagit den. 3 månader senare får jag ont i magen och börjar försöka förstå varför jag har ont i magen. Jag googlar! Ont+i+magen+kommer+jag+att+dö Enter.

Nu kommer det upp 3 870 000 sökträffar och 100 000 av dessa är säkert på svenska.
En för varje ord, och jag dras till det värsta. DÖ! På flashback hittar jag 6000 stycken som skrev om DÖ och mage, nu är jag riktigt sjuka och kommer dö. Varje ord jag sökte på verka finnas med så nu är det kört. Alla har haft den symtomen och alla är övertygad om att de kommer dö. Jag fattar varför jag har ont i magen nu.

Sen kommer nästa symtom. Jag kan inte sova!! Ont i magen och kan inte sova. Googla!
Nya svar och nya sjukdomar. Istället för att sluta läsa och vänta tills det går över gör jag  allt för att det skall bli värre. Ju mer jag söker för att förstå ju sjukare verkar jag bli.

Ta det som det är, det finns ingen på nätet som kommer att göra mig frisk genom sina erfarenheter. All har en symtom som passar mig, så snart har jag 100 000 sjukdomar att bli botad ifrån. Om det går mer än 5 dagar och jag inte blivit fri från min magplåga må jag väl gå till en doktor. Då får jag veta vad JAG lider av!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera