Skitsnack eller skitsnackare?

Jag stöter dagligen ihop med skitsnackaren. Den person som hela tiden menar att andra snackar skit om denne. Han berättar hur mycket skit som snackas och läger sedan till vilka idioter dessa människor är. Han snackar minsann inte skit om andra, för sådant gör man inte!

Aha tycker jag, jag förstår precis vad du menar med skitsnackaren som du berättar om. Han verkar vara en riktigt stor skitsnackare, precis som den du just nu är. Om skitsnackaren slutar att snacka skit om skitsnackaren så löser det sig själv. Människor har genom generationer snackat skit om varandra, och de kommer de att fortsätta med tills de inser att de faktiskt är halva hjulet själva i skitsnackerierna. Och inget hjul kan fortsätta rulla ifall halva försvinner, eller? Låt andra snacka, det leder inte någonstans, mer än till att man fyller världen med lögner som förr eller senare genomskådas. Och då är du den största skitsnackaren av alla!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera